List of Books in "BL / Religions. Mythology. Rationalism"

LC Number Title Author Publisher
BL1 S485 I83 2006 M isa gelince haber ver...! sevinçgül, ömer. Timaş yayınları
BL1 S485 I83 2006 M isa gelince haber ver...! sevinçgül, ömer. Timaş yayınları
BL1 S556 T875 1998 M Turkish Alevis Today Shindeldecker, John. İstanbul : ŞAHKULU SULTAN KÜLLİYESİ VAKFI, 1998
BL1 S587 F875 2000 M FUQIA DHE PAFUQIA E SHKENCES NE KRITOIKEN E RELIGJIONIT Shushnjiq, Gjuro. Prizren : penda, 2000
BL1 S587 F875 2000 M Fuqia dhe pafuqia e shkences ne kritiken e religjionit Shushnjiq, Gjuro. penda
BL1 S763 C384 2010 M Ç'THONE FETE PER NJERA TJETREN? STODDART, WILLIAM. Logos-A
BL1 S763 C384 2010 M C'thone fete per njera tjetren? Stoddart, William. Logos-A
BL1 S763 C384 2010 M C'thone fete per njera tjetren? Stoddart, William. Logos-A
BL1 U558 S567 2012 M Simpozium Nderkombetar Kendveshtrim i Diversitetit Fetar Kulturor dhe Shoqeror Ne Ballkan Nga Prespektiva Globale Unıv.Tıranes Fakl. Historise dhe Filologjise, . Prizmi
BL1 U D565 2000 M Dini ve Gayr-i Dini Rivayetler Ugan, Zakir Kadiri. Danus-Sünne, 2000