List of Books in "BF / Psychology"

LC Number Title Author Publisher
BF1 P488 P556 1996 M Psikologjia Nje hyrje koncize Pettijohn, Terry F.. Tirane : Shtepia Botuese Lilo, 1996
BF1 P488 P556 1996 M Psikologjia nje hyrje koncize Pettijohn, Terry F.. Tirane : Lilo, 2010
BF1 P488 P556 1996 M Psikologjia nje hyrje e shkurter Pettijohn, Terry F.. Tirane : Lilo ,1996
BF1 P655 D477 1983 M Depresionet dhe ndima ndaj tyre Polimeri, Nestor. tirane: botim i drejtorise se edukimit shendetesor, 1983
BF1 P758 P553 2007 M PSIKANALIZA E GRUPIT PRITZ, ALFRED. Toena
BF1 R378 H578 2004 M Historia e mendimit psikologjik Rapti, Edmond. Tirane : Pegi ,2004
BF1 R39 B655 2007 M Bolluk yasaları Ray, James A.. İstanbul :D&R,2007
BF1 R534 S575 2007 M Shqısa jone e gjashte Rıchet, Charles. Arberia
BF1 R583 C374 2004 M Case studies in generalist practice Rivas, Robert F.. Thomson/Wadsworth
BF1 R674 D477 1999 M Depresyondan kurtuluş Rosen, Davıd H.. Timaş