List of Books in "B / Philosophy, Psychology, Religion"

LC Number Title Author Publisher
B69 P677 P47 2009 M Per filozofine dhe shkencen Popper, Karl. Fan Noli
B69 P883 J484 1989 M JETE NJERZISH TE SHQUAR TE LASHTESISE PLUTARKU, PLUTARKU. NaimFrasheri
B69 R334 E446 2009 M Elementet e filozofise morale Rachels, James. Tirane : Dita, 2009
B69 R334 E446 2009 M Elementet e filozofise morale Rachels, James. Tirane : Dita ,2009
B69 R374 D758 2007 M Drita e Jetes Rashiti, Sadik. Gjilan : OJQ 'Drita E JETES', 2007
B69 R465 T375 2009 M TARIK TAMER BAYRAKTAR Renkler, Evdeki. GÜL YURDU YAYINLARI
B69 R494 I463 2006 M IMMANUEL KANT Reyhani, Nebil. Vadi Yayınları
B69 R589 F748 1991 M Freud Skolastiği Ritzen, Pierre Debray. Türkiye Diyanet Vakfı
B69 R765 F556 2010 M Filozofi e Gjuhes Prej antikitetit deri ne kohen e sotme Rrokaj, Shezai. Arberia
B69 R765 F556 2010 M Filozofi e Gjuhes Rrokaj, Shezai. Arberia