Utilitarizmi dhe shkrime te tjera

LC Number : BJ315 M55 2000

Title:Utilitarizmi dhe shkrime te tjera
Author:Mill, John Stuart, 1806-1873.
Publisher:Tirane : ISP Dita , 2000
Publish Year:2000
Volume:-
Edition:-
Popularity: time(s) barrowed since 01.03.2014
MARC info:MARC ID : 1301081