AUTORITETI DHE SAKTESIA E SHKRIMIT TE SHENJTE / ÇUPI, FATMIR.


050 	 BS0001 C875 A986  02003 M
100 	 ÇUPI, FATMIR.
245 	 AUTORITETI DHE SAKTESIA E SHKRIMIT TE SHENJTE
260 	 Tirane : BOTON SHKENDIJAT ISLAME, 2003