List of Books in "G / Geography (General). Atlases. Maps"

LC Number Title Author Publisher
G1 A755 A233 2005 M Azerbaycan Türklerinin dini tarihi ve inanışları Arık, Durmuş. Ankara : 2005
G1 C646 N388 2006 M Natural Disasters and how we cope Coenraads, Robert. Australia : Millennium house , 2006
G1 E455 O565 1971 M Oqeania Elli, Rui. 8 Nentori
G1 G653 T653 2003 M Tokat e Shqiperise Gjoka, Fran. Tirane : Agrotext ,2003
G1 K544 S575 2013 M Shqiperia Rrefime nga udhetimi i fundit Knigh, Edward F.. Morava
G1 K788 G464 1991 M Gjeografia Fizike e Shqiperise (vol. 2) Krutaj, Farudin. Tirane : Shtypshkronja e Re, 1991
G1 L335 H578 2013 M HISTORIA E MENDIMIT GJEOGRAFIK LAÇI, SABRI. West PRINT
G1 L375 U344 1969 M Udhetime imagjinare Llapi, Ali. Naim Frasheri
G1 M564 S548 1998 M Siguria dhe shendeti ne punimet pyjore Mine, Vasillaq. Tirane : 1998
G1 M565 A433 2010 M Albanian Nature and Activities Ministria e Turizmit Kultures Rinise dhe Sporteve, . Ministria e Turizmit Kultures Rinise dhe Sporteve