List of Books in "DR / Balkan Peninsula"

LC Number Title Author Publisher
DR1 5 U587 2008 Uluslararası Balkan Kongresi : "Balkan milletleri arası iletişim", 24-26 Nisan 2008 = International Balkan Congress : "interaction among the Balkan nations", 24-26 April 2008 Fener, İstanbul : Tasam Yayınları, 2009.
DR1 5 U486 2010 3. Uluslararası Balkan Kongresi : "Balkanlar'da bölgesel işbirliğinde STK ve düşünce kuruluşlarının rolü" = 3rd International Balkan Congress : "role of CSOs and think tank institutions in regional cooperation in the Balkans" Fener, İstanbul : Tasam Yayınları, 2010.
DR1 C676 L487 1989 M L'europe et l'orient Corm, Georges. Paris : 1989
DR1 I273 I853 2000 M Islami ne Ballkan para shekullit XV Ibrahimi, Nexhat. ZERI ISLAM
DR1 I853 S45 2000 M Sulejman Vuciterna Martir i Demokracise Komandant i Ushtrise Kombetare Islam Dobra, Bardhyl Vuciterna. Prishtine : 2000
DR1 K436 T43 2009 M Te burgosurit politik shqipetare ne Kosove 1945-1990 Keçmezi-Basha, Sabile. Logos-A
DR1 L365 L848 1999 M Lufta kunder luftes Lani, Remzi. Tirane : Institucioni Shqiptar i Medias, 1999
DR1 L533 B355 2006 M BALLKANI LIBAL, WOLFGANG. Rozafa
DR1 P363 S687 2002 M Sovranitete te Levizshme Pandolfi, Mariella. Tirane : IDK , 2002
DR1 P754 E947 1990 M E Verteta mbi Kosoven dhe Shqiptaret ne Jugosllavi Prifti, Kristaq. Tirane : A.Sh. Instituti i Historise, 1990