List of Books in "GB / Physical geography"

LC Number Title Author Publisher
GB77 2 A 38 P36 1972 Ne ujerat e Jonit e te Adriatikut Niko Pano Naim Frasheri, 1972
GB276 A33 G48 T6 2003 Tokat e Shqiperise Fran ,Kol. Gjoka,Cara . Gjergj Fishta , 2003
GB279 A33 G44 2005 Gjeografia fizike e pergjithshme Vasil Trojani Aferdita , 2005
GB279 A33 G44 2005 Gjeografia fizike e pergjithshme Vasil Trojani Aferdita , 2005
GB289 2 G87 1988 Geographical highlights of Turkey Gürgün, Ramazan. Ankara : Doğu Araştırmaları, 1988.
GB436 A38 S35 2007 Sulova Gjeomorfologjia ,mjedisi dhe njerzit. Skender Sala Q.S.Gjeografike ., 2007